See veebileht kasutab küpsiseid (cookies).

Jätkades TJO Konsultatsioonide veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Tutvu meie andmekaitse põhimõtetega.

Peamise sisu sektsioon

2019 kevadhooaja koolituskalender

Margus Tapupere
Müügi- ja turundusjuht

Meil on valmis saanud 2019 I poolaasta koolituskalender. Viimane kvartal on uue aasta plaanide ning eelarvete tegemise aeg ning seega on igati hea põhjus meie pakutavatele koolitustele pilk peale visata.

Nagu ikka, pakume seminare ja koolitusi nii efektiivsuse ja LEAN-temaatika kui ka juhtimisssüteemide valdkonnast. Jaanuarist juunini on kavas läbi viia mitmeid standardite nõudeid tutvustavaid seminare (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 jne). Jätkame ka juhtimissüsteemide siseaudiitorite koolituste ning esmatasandi juhtide juhtimistreeningute läbiviimist.

Käivitame jaanuarist ka mitmed uued spetsialistidele ja juhtidele suunatud arenguprogrammid. Arenguprogrammis osalemine võimaldab osalejatel oma õpikogemuse mõjusust oluliselt suurendada, sest tsükliline õpe annab hea võimaluse õpitut praktikas järele proovida, kogemusi vahetades mõtestada ning tagasiside anda ja saada. Lisaks kujuneb arenguprogrammide gruppides  reeglina teineteist toetav ja selletõtu turvalisem ja tõhusam õpikeskkond.

Uue aasta esimesse poolde jääb ka praktikumidel põhinev koolitusprogramm “Efektiivse tootmise edulood”, mille raames külastame erinevaid edukaid Eesti tootmisettevõtteid.

Ja ega 2018. aasta veel läbi ole – vaata koolituskalendrist üle ka novembri-detsembri koolitused, registreeru või küsi lisainfot! Head tutvumist!

Tunned huvi?