See veebileht kasutab küpsiseid (cookies).

Jätkades TJO Konsultatsioonide veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Tutvu meie andmekaitse põhimõtetega.

Peamise sisu sektsioon

13. mail lõpetasid kvaliteediinsenerid kevadise arenguprogrammi

13. mail toimus seminar “Faktoranalüüs. Protsesside sisendite ja väljundite vahelised seosed”, mis ühtlasi oli ka viimaseks kevadise kvaliteediinseneri arenguprogrammi seminariks. Päeva lõpus anti osalejatele pidulikult üle tunnistused programmi eduka läbimise kohta.

Arenguprogrammi lõpetajaid oli sel korral kolm, kuid nendele lisaks käisid paljud kvaliteediinsenerid kuulamas seminare, mis neile konkreetselt huvi pakkusid.

TJO Konsultatsioonide konsultant ja kvaliteediinseneride arenguprogrammi läbiviinud Jaan Ojabstein soovib kõigile osalenutele edu ja ütleb, et:

“Kolmas lend kvaliteediinsenere on omandanud kvaliteeditagamise ja rakendusliku statistika põhitõed. Kogu programmi läbijaid iseloomustab terane kuulamine ja teemade lennult omandamine. Praktiliselt kõik harjutusülesanded sooritati kiiresti ja esimesel korral õigesti. Osalenutele – iga omandatud tööriist hakkab ennast tagasi teenima seda kasutades. Kui jätta tööriist kappi hoiule, siis ei ole sellest kasu ja tagasi see end ei teeni.”

Soovime lõpetajatele palju õnne!

Taaskohtumiseni sügisel, kus lisaks muudele programmidele alustab taas ka “Kvaliteediinseneri arenguprogramm”!

Tunned huvi?